Oprettelse af sider med Fusion Builder

Hvis du ikke allerede har aktiveret fuison builder, så gør det nu ved at trykke på knappen “Use fusion builder.

Du har mulighed for at importere nogle demoer til din side, så du kan starte med dem. Dette gør du ved at klikke på “Library” knappen og vælger “demos”, som er første punkt i den modal popup der kommer frem ved klik på knappen library.

Hvad er en modal popup?

Link: https://www.quora.com/Whats-the-difference-between-a-modal-a-popover-and-a-popup

Disse demoer er meget gode hvis du bare vil i gang, du kan altid ændre det hele igen. Men når det er sagt, så er de også ret kedelige og du lære ikke meget af dem hvis du ikke ved hvad de forskellige gør.

Du kan med demoerne se alle de opsætninger der er brugt på demo siden fra Theme fusion her: https://avada.theme-fusion.com/  inden du klikker på en “load” knap og selv opsætte sider med dit eget indhold.

Hvis du vælger den demo som hedder “Avada app” og så loader “home”, så vil du nemmere kunne følge med heri. Demoen ser cirka sådan her ud når du har indlæst den:

Den indeholder en “text block” og derefter en seperator (den hvide boks) i en 1/1  container. Derefter ser du 3 containere i størrelsen ⅓ som hver indeholder en text block.

Inden du skal til at tilføje og fjerne elementer på siden skal du tage stilling til nogle ting som kan have stor betydning for udseendet på siden.

Vælg først en side skabelon, mange har stor glæde af 100% width skabelonen, men det afhænger af dit projekt.

Du har nu mulighed for at tilføje eller fjerne forskellige elementer på siden. Hvis du starter med at fjerne en af de 3 containere. Det er ligemeget hvilken, da det gøres på samme måde og de alle indeholder Lorem ipsum text. Du fjerner en container eller et element ved at klikke på den lille skraldespand der er i den blok du vil fjerne. Elementer ser du først slet knappen på når du har musen hen over dem.

Skulle du komme til at slette noget forkert, kan du altid blot gå op og vælge et trin tilbage i historien som nævnt tidligere.

Hvad er lorem ipsum text + link til værktøj

“lorem ipsum dolor sit amet” er fyldtekst og benyttes af alle der arbejder med web og tekst til at vise hvordan noget ser ud, uden at skulle skrive en rigtig tekst. Du ser måske en gang imellem nogen som bare skriver ting som “hdsjkdhakjdhajk” for at se hvordan noget ser ud, det er det samme, bare på en måde som er mere naturlig.

Du kan læse mere om Lorem ipsum på linket nedenunder OG du kan få lave en Lorem ipsum til dit eget projekt der også!

Link: http://da.lipsum.com/

For at ændre størrelsen på den en af de resterende containere skal du blot klikke på ⅓ feltet som står til venstre for skraldespanden og de andre ikoner. Ved klik på den kan du vælge de andre størrelser der er tilgængelige.

Skriv en kommentar