Introduktion til “Avada – WordPress Tema” kategorien

Denne kategori var oprindeligt skrevet som en E-Bog og er skrevet til alle som benytter sig af Avada og som gerne vil kende de smarte funktioner Avada har og se eksempler på hvordan man kan sammensætte Avada, så man får en unik og flot side.

Du kan her i kategorien finde løsningener på nogle af de problemer man kan støde ind i og få hjælp til af dem. Der vil være flere nyttige tips og viden i forbindelse med opsætningen og brugen af Avada.

Du vil ikke finde alle funktioner der er i Avada, men kun dem som der benyttes oftest og fortælle om de nye funktioner der bliver udgivet.

Hvad kan du få ud af at læse denne kategori

Som bruger af Avada

Hvis du er bruger af Avada temaet, så vil det give dig en lidt mere viden når du selv skal til at arbejde med din side. Du vil få indblik i hvordan du opsætter sider korrekt og du vil kunne læse om nogle af de forskellige funktioner, inden du begynder at rode med dem.

Udvikler i Avada

Som udvikler er det meget rart at vide hvordan andre benytter et tema. Skal du eksempelvis benytte Tabs eller undersider i forbindelse med Avada når dine besøgende kommer fra mobiler?  I nogle temaer vil Tabs fungere meget dårligt, men i Avada fungerer de meget godt. Det er sådan nogle ting du kan få ud af læse artiklerne her.

Designer til Avada

Som designer har du mulighed for at kunne se hvad der er muligt i Avada og se hvordan en udvikler vil sætte det op og du vil få nogle tips til at kunne lave fede designs, du vil også kunne få en PSD fil med et Avada opsæt så du kan se hvordan en god PSD fil skal laves så en udvikler nemt kan sætte det op.

 

Skriv en kommentar