Nyt bed til blomster er ved at være færdigt.

Det har taget et par uger før det blev færdigt, men det er endelig ved at være færdigt. Det her nye bed er til blomster og er nogle meter bredt og langt.
Det jeg har gjort er at fjerne ca. 10 cm græs / jord i området, så der ikke vokser noget ukrudt op med det samme. Tidligere år har vi forsøgt at fræse jord stykket og lade græs bliver fræset ned, men det giver enorme mængder af ukrudt og gør et bed helt ubrugeligt. Så det gør jeg ikke igen.

Her er et billede hvor jeg næsten er færdig med gravearbejdet og har markeret hvor de runde cirkler skal være. I baggrunden kan man se den store bunke med græs og jord som jeg har fået lavet. Det kommer til at tage flere dage at komme af med igen, da jeg ikke har en trailer jeg kan bruge.

Jeg estimerer at jeg har gravet omkring 1 ton jord basseret på at det er 10 cm dybt og 1m3 jord vejer omkring 1 ton tørt. Det her jord var så på ingen måde tørt og derfor må det være deromkring. Uanset hvad vægten er, så har det været hårdt.

Udover jord og græs, så har jeg også skåret en træskub ned med en håndsav og hakket så meget op jeg lige kunne, så det bliver pænere i det nye bed.

Der kommer flere af det her blomster bed når vejret bliver bedre, da det i dag den 9 Juli øser ned. Faktisk skybrud, hele gårdspladsen er ved at blive til en sø.

Det jeg mangler nu er at gøre kanterne pænere, de er skrå og ikke helt pæne, men det er det nemmere arbejde. Derefter skal der laves nogle kanter så grus ikke ender på græsplænen og så skal der købes et ton sten ligesom det der allerede ligger.

Skriv en kommentar