Mine hvidløg er ikke en succes… igen..

Kraftigt blæsevejr og regn gjorde desværre at mine hvidlog ikke blev til noget brugbart igen i år, Vinden havde knækket de fleste af planterne så de lå ned og begyndt at visne. Det var derfor tid til at tage dem op af jorden, på nær to, som stadig stod op.

De to der er tilbage får små løg på toppen som også kan plantes, så i det/mindste får jeg forhåbentlig flere jeg kan plante end jeg oprindeligt satte.

I år plantede jeg 26 hvidløg, og jeg har fået 26 tilbage plus et par som kan blive til lidt mere. Når de små løg der er på de sidste planter er vokset og plukke klar, der kommer en status der.

Derfor kommer der ikke hvidløg til salg i vejboden i år, som jeg havde håbet på og der kommer heller ikke nogen hvidløg jeg selv kan spise, ikke fordi jeg spiser ret mange, men ville da være meget rat med et enkelt. Men når jeg sætter dem jeg har fået “tilbage” og de små hvidløg er klar, så skal det hele i jorden til oktober.

Skriv en kommentar