Det vilde Bornholm

Det vilde Bornholm

Det vilde Bornholm er en del på min side hvor du kan læse om de mange forskellige typer af spiselige planter og frugter der findes i den bornholmske natur. Mit mål med denne del er at lave det bedste opslagsværk omkring de bornholmske planter og frugter. Det gælder både for hvor du finder en planter, hvordan den ser ud, hvordan den udvikler sig igennem et år og selvfølgelig hvad du kan bruge den til.

Arbejdet kommet til at tage lang tid, da jeg også først selv skal finde dem, skrive de mange tekster og tage billeder af de enkelte planter. Et håb for fremtiden er at lave en bog med dette så det vil være muligt at tage denne bog med sig ud i naturen og slå op når man står overfor en ukendt plante.

Strukturen på alle artikler i denne kategori vil blive opbygget på samme måde ( som jeg ikke pt. ved helt præcis hvordan er ). Dels fordi det skal i en bog på et tidspunkt, men også fordi det skal være til at finde den samme information om en plante / frugt nemt når man søger.

Angående svampe, så er det en af de ting jeg ikke kommer til at have ret meget omkring, men der vil være nogle enkelte. Årsagen er at svampe er en kategori som kan være yderst farlig at tage fejl af og der er for mange forvekslingsmuligheder når det handler om svampe.

Opskrifter: Jeg har ikke besluttet mig for om jeg vil lave opskrifter til artiklerne eller om jeg blot vil fortælle hvad man kan bruge en plante til. Det må tiden vise.