Årets høst af purløg

Årets høst af purløg

Så er årets purløg høst i hus. Ikke mere til os i år.

Det lyder måske voldsomt at vi ikke får mere, men årsagen er simpelthen at vi tager purløg og hakker det og lægger det i fryseren, så bruger vi det i løbet af sommeren og vinteren indtil der ikke er mere. Vi har en smule fra sidste år tilbage, men ikke meget. I dag høstede jeg så 270 gram som er hakket og lagt i fryseren.

Nu får purløg planterne lov til at passe sig selv resten af året, det kan være jeg tager en smule til maden friskt, men der hvor den sætter blomster får lov til at vokse som det vil, fordi jeg skal bruge de frø til næste års planter.

Normalt plejer jeg ikke at klippe ned på denne måde, så det er lidt en test som også er blevet gjort med citronmelissen. Jeg gør det tidligt for at give planterne mulighed for at sætte nye blomster som jo også er klippe ned nu.

Skriv en kommentar