WordPress serviceaftale

Hvad gør du hvis din WordPress hjemmeside går ned?

Med en WordPress serviceaftale, slipper du for at skulle spekulere på dette spørgsmål, for der er nemlig taget højde for alt:

Alt dette er med til at sikre, at din hjemmeside undgår ubehagelige nedbrud og angreb.

Kom i gang med det samme

Navn (krævet)

E-mail (krævet)

Besked

Pris: 119,00 pr. måned

Prisen er ekskl. moms og der betales for tre måneder forud.
Ønskes der månedlig betaling er prisen 149,00 kr. pr. måned.

Hvad indeholder serviceaftalen?

Ugentlig backup

Hver uge tager vi en komplet backup af din WordPress hjemmeside (både filer og database) og opbevarer din backup på vores lukkede servermiljø.

Genskabelse ved nedbrud

Hvis din hjemmeside går ned eller bliver hacket, sørger vi for at genskabe hele hjemmesiden i løbet af kort tid. Vi sørger også for, at eventuelle inficerede filer bliver renset.

Opdatering af WordPress

Én af de vigtigste ting er at sikre at din WordPress altid kører på nyeste version, da der ofte kommer sikkerhedsmæssige ændringer i de nyere versioner. Derfor sørger vi for, at du altid kører på nyeste version af WordPress.

Opdatering af plugins

Plugins der ikke bliver opdateret er den mest benyttede indgang for hackere. Derfor er det vigtigt at dine plugins er opdaterede. Dette sørger vi løbende for at gøre.

Hackerbeskyttelse

Udover at sikre opdatering af WordPress og plugin opsætter vi også et sikkerhedsmodul på din hjemmeside, som skal beskytte den for øvrige hackerangreb. Der er dog aldrig nogen garanti for at siden er 100% beskyttet, da hackerne altid finder nye veje. Her er det selvfølgelig vigtigt med den ugentlige backup, så siden hurtigt kommer op igen.

SPAM-beskyttelse

SPAM er bare irriterende! Derfor opsætter vi nogle ekstra moduler, som gør at vi minimerer SPAM beskeder og kommentarer. Det giver dig arbejdsro i indbakken.

Hastighedsoptimering

Når du får en serviceaftale, sørger vi også for at hastighedsoptimere din hjemmeside med cache-plugins, så den loader hurtigere. Vi kigger også løbende på, om der er andre ting vi kan gøre, for at sikre at din hjemmeside ikke er langsom.

Månedlig rapportering

Hver måned modtager du en rapport fra os som viser hvilke opdateringer og ændringer der er foretaget. Det er din dokumentation for at arbejdet bliver udført – hver måned.

Hjælpemateriale

Hver enkel af vores WordPress serviceaftaler giver adgang til WordPress hjælp, som du får tilsendt på e-mail når der er noget brugbar hjælpemateriale tilgængeligt for dig.