logo[1]

Dicm har udviklet et par forskellige ting til kunder eller brugere hos PartnerAds, som skal gøre det nemmere at være kunde / bruger hos dem. Nedenunder kan du se de projekter der er tilgængelige til køb eller download.

PartnerAds har ikke givet støtte til nogle af de plugins der ligges ud her, medmindre andet er angivet. Supporten på plugins er heller ikke hos PartnerAds, men hos dicm.dk. Support er ikke gratis, men billigt per time. Oplever du fejl, skal du være velkommen til at kontakte, er det en rigtig fejl vil en rettelse ikke koste dig noget.

HUSK: Hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet vil du få besked omkring opdateringer, tips og andre gode informationer.

Magento PartnerAds Feed

Dette er det nyeste plugin dicm har udviklet til PartnerAds kunder. Pluginet gør det muligt for brugere af Magento at sende PartnerAds et produkt feed, som altid er opdateret.

Læs mere og download

Woocommerce PartnerAds Feed

Dette plugin er lavet til WordPress Woocommerce og giver shop ejeren mulighed for at lave sit eget PartnerAds Feed i Woocommerce, meget nemt.

Læs mere og download

Woocommerce Partnerads tracking kode

Tilføje PartnerAds tracking kode i WooCommerce er ikke nemt for alle.Derfor har jeg lavet dette plugin, som gør præcis det som det skal kunne.

Læs mere og download